De zwemschool is voor september 2020 helemaal volzet. Wij aanvaarden ten vroegste in februari 2021 nieuwe zwemmers. ( dit voornamelijk omwille van de coronacrisis waardoor onze vorige lessenreeks niet kon worden afgewerkt). 

Ouders van nieuwe zwemmers die reeds bevestiging van start hebben gekregen voor september 2020 werden reeds gecontacteerd.

Geïnteresseerden die reeds op de wachtlijst staan blijven hun plaats op de wachtlijst behouden en krijgen met voorrang de kans om in februari 2021 bij ons te starten (indien aan de voorwaarden voldaan wordt).

De fasttrackgroep is volledig volzet voor september 2020. Vanaf februari 2021 zijn in deze groep 2 plaatsen beschikbaar. Gelieve onze website te raadplegen voor de instapvoorwaarden voor deze groep.

U kan het secretariaat contacteren wanneer u hiervoor interesse hebt.

De groepen volwassen en aquagym  zijn volledig volzet voor het seizoen 2020-2021. Er zijn een beperkt aantal plaatsen voor sportief en recreatief zwemmen ( tieners

De competitiegroep is volledig volzet voor seizoen 2020-2021.

Gelieve de instapvoorwaarden voor deze groep na te lezen op onze website.

Indien u graag wenst in te tekenen op onze wachtlijst, raden wij u aan om in te tekenen op de mailinglijst  https://www.scz.be/onze-zwemclub/inschrijven/102-inschrijven-nieuwsbrief. U krijgt dan een mail van ons wanneer de

wachtlijst terug wordt opengesteld en u kan dan met voorrang aanmelden ( na de broers en zussen).