Zwemschool

We verwachten van de kinderen dat ze tijdens de les de juiste SCZ badmuts dragen.  Dit is voor de lesgevers en opzichters de makkelijkste manier om na te gaan tot welke groep een kind behoort.  Lees verder en bekijk het filmpje.

 

Wanneer een kind start in een nieuwe groep krijgt het een gratis badmuts in de juiste kleur.  Normaal gezien gaat een badmuts een heel seizoen mee.  Verlies of scheur je de badmuts van moet je een nieuwe kopen bij de trainer.  Het is belangrijk de muts op de correcte manier op te zetten en af te nemen.  We vonden enkele vrijwilligers om dit in een filmpje te tonen.

 

Mocht uw kind zijn of haar badmuts kwijt of kapot zijn kan er altijd een nieuwe worden aangeschaft worden. Deze kan worden gevraagd aan de juf of meester ter plaatse voor een kleine kostprijs (raadpleeg de SCZ shop voor de dagprijs).
Vanaf januari 2016 gaan de zwemschool-kinderen  die geen badmuts dragen niet meer mogen meedoen met de laatste 10 speelminuten, iets waar de kinderen zeker altijd naar uitkijken.