Iedere sportbegeleider is welkom!

 

Didactisch sterk aan de slag

Deze workshop richt tot lesgevers van kinderen tussen 3 en 8 jaar. De workshop geeft concrete tips & tricks om de actieve leertijd zo hoog mogelijk te houden. Volgende aspecten worden daarbij theoretisch benaderd met een praktische vertaalslag: routines en management, verbale taakpresentatie, visuele taakpresentatie (organisatorisch en inhoudelijk), feedback en vakkennis.

De bijscholing is beperkt tot 40 deelnemers. Inschrijving wordt pas bevestigd volgens valutadatum van de betaling op de rekening van SCZ.

De bijscholing wordt ingericht door SCZ met steun van de Sportraad Zaventem.

 

Praktische info:

De opleiding gaat door op zaterdag 26 september van 9u30 tot 12u30 in CC de Factorij (www.ccdefactorij.be): Willem Lambertstraat 10 - 1930 Zaventem

 

Kostprijs

Niet-leden VZF: 20 €

Leden VZF: 16 € (verminderd tarief kan enkel gebruikt worden als club vermeld wordt op het inschrijvingsformulier)

Inwoners Zaventem: 16 €

Permanent gevormde trainers (enkel trainers/lesgevers die op de VZF-lijst staan van permanent gevormde trainers kunnen van dit tarief genieten): 15 €

 

Rekeningnummer: BE69 0013 1509 5078   BIC:  GEBABEBB

Mededeling: Naam & Voornaam - Didactisch sterk aan de slag

 

Inschrijving opleiding 'Didactisch sterk aan de slag'

* verplichte velden

 

Na registratie wordt ons secretariaat automatisch verwittigd en ontvangt u een bevestigingsmail. Wij zullen u dan ook zo snel mogelijk een antwoord bezorgen.

Indien u geen bevestigingsmail hebt ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..