Update 1 augustus 2022: wij zijn volledig volzet voor het seizoen 2022-2023.

 U kan zich aanmelden op de mailinglijst/nieuwsbrief om op de hoogte te blijven wanneer de wachtlijst opnieuw wordt open gesteld.

 

 

 Aanmeldingen voor onze wachtlijst/inschrijvingen voor de zwemschool.

Heb je interesse om regelmatig mee te komen zwemmen? Word dan lid van de zwemclub. Hieronder kan je alle informatie in verband met inschrijven terugvinden. 

Twee keer per jaar - september en rond eind januari - kunnen de kinderen, mits een geslaagde evaluatie, doorschuiven naar een hogere groep. Bij die gelegenheid komen er plaatsen vrij en aanvaarden we nieuwe kinderen.
Wij aanvaarden op bepaalde tijdstippen aanmeldingen voor onze wachtlijst. Om op de hoogte te blijven van deze momenten raden wij u ten zeerste aan zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. U komt dan op onze mailinglijst te staan en ontvangt met voorrang uitnodiging tot inschrijving.

Voor het seizoen 2022-2023 aanvaarden wij voor onze zwemschool enkel aanmeldingen van het geboortejaar 2019,2018 of vroeger. Kinderen van geboortejaar 2016 en ouder dienen wel reeds bepaalde zwemvaardigheden verworven te hebben om in te stappen. Deze voorwaarden vindt u onder het tabblad " zwemmers-zwemschool-leerdoelstellingen". De zwemmertjes moeten de leeftijd van 4 jaar bereikt hebben om te kunnen starten in onze zwemschool.

Wanneer we zicht hebben op het aantal vrije plaatsen ( na de definitieve evaluaties) worden de uitnodigingen tot start verstuurd. Uw kind kan enkel starten wanneer u een uitnodiging tot start heeft gekregen en u bevestigd heeft.

Hieronder kan u zich inschrijven voor de Mailinglijst. Wanneer u zich registreert krijgt u met voorrang de kans om zich aan te melden op onze wachtlijst wanneer deze wordt opengesteld.

Inschrijving Mailinglijst/Nieuwsbrief