Deze workshop richt zich tot lesgevers van kinderen tussen 4 en 8 jaar. De workshop is opgebouwd rond de meest recente leerlijn/methode (opbouw van oefenstof) van RUGslag en SCHOOLslag, inclusief basis foutenanalyse en -remediëring.

 

De bijscholing is beperkt tot 48 deelnemers. Inschrijving wordt pas bevestigd volgens valutadatum van de betaling op de rekening van SCZ.

De bijscholing wordt ingericht door SCZ met steun van de Sportraad Zaventem.

 

 

Praktische info:

De opleiding gaat door op zaterdag 15 september om 13u30 in CC de Factorij (www.ccdefactorij.be): Willem Lambertstraat 10 - 1930 Zaventem

 

 

Kostprijs:

Niet-leden VZF: 20 €

Leden VZF: 16 € (verminderd tarief kan enkel gebruikt worden als club vermeld wordt op het inschrijvingsformulier)

Inwoners Zaventem: 16 €

Permanent gevormde trainers (enkel trainers/lesgevers die op de VZF-lijst staan van permanent gevormde trainers kunnen van dit tarief genieten): 15 €

Rekeningnummer: BE69 0013 1509 5078   BIC:  GEBABEBB

Mededeling: ‘Leerlijn Rugslag & Schoolslag’ – Naam & Voornaam

 

Inschrijving opleiding 'Leerlijn Rugslag & Schoolslag'

* verplichte velden

 

Na registratie wordt ons secretariaat automatisch verwittigd en ontvangt u een bevestigingsmail. Wij zullen u dan ook zo snel mogelijk een antwoord bezorgen.

Indien u geen bevestigingsmail hebt ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..