Competitie

Hieronder vinden jullie de lijst met trainers van de competitiegroep. Elke trainer kan indien nodig aan elke groep training geven.

Michel Bogaerts (Redder) - Groep C2

Avatar
 

Leen Leys (Redder / Hoofdtrainer) - Groep C1

Avatar
 

Alexandra Gillain - Groep C4

Avatar
 

Killian De Block - Groep C3

Avatar
 

Traditiegetrouw organiseren de collega’s van de Royal Ostend Swimming Club op het O.L.H. Hemelvaart weekend hun jaarlijkse speedomeeting. De editie van dit jaar van deze competitiewedstrijd mocht rekenen op zo’n 650 zwemmers uit 38 clubs. Het hoeft niet gezegd dat SCZ dan ook vertegenwoordigd werd door een delegatie zwemmers, officials, trainers en enthousiaste ouders. Gelukkig waren de weergoden ons goedgezind en konden we rekenen op een stralend zonnig weekend. Dit maakte dat eens onze zwemmers hun prestaties hadden neergezet, dat er ook nog kon genoten worden van het weer en de badstad. Het nuttige werd dan ook aan het aangename gekoppeld. De aanwezige ouders kwamen buiten het zwembad dan ook samen om in groep om de badstad te verkennen.

Het O.L.H. Hemelvaart weekend is in Oostende ook traditioneel het weekend dat de badstad ‘Oostende voor anker’ organiseert. Verschillende historische en iets recentere boten laten dan hun anker zakken in de haven van de badstad. Een zeiltocht op zee met de ‘Amsterdam’ stond dan ook op het lijstje van de enthousiaste groep. Hieronder vind je een korte video die de uitstekende sfeer die er heerste perfect weergeeft. Zo zie je maar dat wedstrijdzwemmen niet alleen veel tijd doorbrengen is in het zwembad en zo’n een wedstrijdweekend ook gewoon fun kan zijn.