Aanmeldingen voor onze wachtlijst/inschrijvingen voor de zwemschool.

Heb je interesse om regelmatig mee te komen zwemmen? Word dan lid van de zwemclub. Hieronder kan je alle informatie in verband met inschrijven terugvinden. in onze zwemclub

Twee keer per jaar - september en rond eind januari - kunnen de kinderen, mits een geslaagde evaluatie, doorschuiven naar een hogere groep. Bij die gelegenheid komen er plaatsen vrij en aanvaarden we nieuwe kinderen.
Wij aanvaarden op bepaalde tijdstippen aanmeldingen voor onze wachtlijst. Om op de hoogte te blijven van deze momenten raden wij u ten zeerste aan zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. U komt dan op onze mailinglijst te staan en ontvangt met voorrang uitnodiging tot inschrijving.

Momenteel (seizoen 2017-2018)  aanvaarden wij voor onze zwemschool enkel aanmeldingen van het geboortejaar 2013, 2014 of vroeger. Kinderen van geboortejaar 2012 en ouder dienen wel reeds bepaalde zwemvaardigheden verworven te hebben om in te stappen. Deze voorwaarden vindt u onder het tabblad " zwemmers-zwemschool-leerdoelstellingen".

Wanneer we zicht hebben op het aantal vrije plaatsen ( na de definitieve evaluaties) worden de uitnodigingen tot start verstuurd. Uw kind kan enkel starten wanneer u een uitnodiging tot start heeft gekregen en u bevestigd heeft.

Hieronder kan u een aanvraag doen voor inschrijving. Het betreft wel degelijk een aanvraag, dus geen inschrijving op wachtlijst of in de zwemclub.

Opgelet: u kan enkel een aanvraag doen voor de fast-track, volwassenen of aquagym. Indien u wenst in te schrijven voor de zwemschool of sportief zwemmen

schrijft u zich in op de mailinglijst en u wordt automatisch op de hoogte gehouden van het moment dat inschrijven op de wachtlijst terug mogelijk wordt.

Aanvraag voor Inschrijving

Na registratie wordt ons secretariaat automatisch verwittigd. Zij zullen u dan ook zo snel mogelijk een antwoord bezorgen.

Hieronder kan u zich inschrijven voor de Mailinglijst/Nieuwsbrief

Inschrijving Mailinglijst/Nieuwsbrief