Wij raden u aan om zich aan te melden voor de mailinglijst. U krijgt dan automatisch en met voorrang een bericht wanneer er terug mogelijkheid is om in te schrijven.

Overzicht aantal plaatsen: ( UPDATE 1 november 2018)

* De laagste groepen van onze zwemschool  ( oranje, wit en lichtblauw) zijn reeds volzet voor september 2018. Er zijn reeds vele aanvragen voor februari 2019. De eerste mogelijkheid om terug in te stappen, indien u nog niet geregistreerd bent, is september 2019. Ook onze groep van de rode badmutsen is volledig volzet ( eerste groep diep bad). Er is plaats vanaf de gele badmutsen. Gelieve bij de aanmelding de zwemvaardigheden van uw kind te preciseren. De voorwaarden om in te stappen bij de verschillende groepen vindt u onder het tabblad zwemmers-zwemschool.

* De fast-track is volledig volzet voor het seizoen 2018-2019. Er is terug voldoende plaats vanaf september 2019.

* Sportief zwemmen: de drie groepen zijn volledig volzet.

* Volwassenen zwemmen: de drie groepen zijn volledig volzet.

* Aquagym: de drie groepen volledig volzet

* Competitie: Voor het seizoen 2018-2019 worden geen volledig nieuwe instappers worden meer aanvaard, indien uw kind reeds een wedstrijdlicentie heeft (of heeft gehad) gelieve contact op te nemen met het secretariaat.

 

 Aanmeldingen voor onze wachtlijst/inschrijvingen voor de zwemschool.

Heb je interesse om regelmatig mee te komen zwemmen? Word dan lid van de zwemclub. Hieronder kan je alle informatie in verband met inschrijven terugvinden. in onze zwemclub

Twee keer per jaar - september en rond eind januari - kunnen de kinderen, mits een geslaagde evaluatie, doorschuiven naar een hogere groep. Bij die gelegenheid komen er plaatsen vrij en aanvaarden we nieuwe kinderen.
Wij aanvaarden op bepaalde tijdstippen aanmeldingen voor onze wachtlijst. Om op de hoogte te blijven van deze momenten raden wij u ten zeerste aan zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. U komt dan op onze mailinglijst te staan en ontvangt met voorrang uitnodiging tot inschrijving.

Voor het seizoen 2018-2019 aanvaarden wij voor onze zwemschool enkel aanmeldingen van het geboortejaar 2015, 2014 of vroeger. Kinderen van geboortejaar 2013 en ouder dienen wel reeds bepaalde zwemvaardigheden verworven te hebben om in te stappen. Deze voorwaarden vindt u onder het tabblad " zwemmers-zwemschool-leerdoelstellingen".

Wanneer we zicht hebben op het aantal vrije plaatsen ( na de definitieve evaluaties) worden de uitnodigingen tot start verstuurd. Uw kind kan enkel starten wanneer u een uitnodiging tot start heeft gekregen en u bevestigd heeft.

Hieronder kan u zich inschrijven voor de Mailinglijst/Nieuwsbrief

Inschrijving Mailinglijst/Nieuwsbrief