Wij raden u aan om zich aan te melden voor de mailinglijst. U krijgt dan automatisch en met voorrang een bericht wanneer er terug mogelijkheid is om in te schrijven.

Overzicht aantal plaatsen: ( UPDATE 15 januari 2019)

* Onze zwemschool is voor het seizoen 2018-2019 volledig volzet. U kan zich aanmelden op de mailinglijst/nieuwsbrief indien u zich wenst aan te melden voor het seizoen 2019-2020. 

* De fast-track is volledig volzet voor het seizoen 2018-2019. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen voor september 2019. Voor februari 2020 is er nog voldoende plaats.

* Sportief zwemmen: de drie groepen zijn volledig volzet.

* Volwassenen zwemmen: de drie groepen zijn volledig volzet.

* Aquagym: de drie groepen volledig volzet

* Competitie: Voor het seizoen 2018-2019 worden geen volledig nieuwe instappers worden meer aanvaard, indien uw kind reeds een wedstrijdlicentie heeft (of heeft gehad) gelieve contact op te nemen met het secretariaat. Voor het seizoen 2019-2020 worden de testen om in te stappen in deze groep eind mei/begin juni georganiseerd. Gelieve hiervoor contact op te nemen met het secretariaat.

 

 Aanmeldingen voor onze wachtlijst/inschrijvingen voor de zwemschool.

Heb je interesse om regelmatig mee te komen zwemmen? Word dan lid van de zwemclub. Hieronder kan je alle informatie in verband met inschrijven terugvinden. in onze zwemclub

Twee keer per jaar - september en rond eind januari - kunnen de kinderen, mits een geslaagde evaluatie, doorschuiven naar een hogere groep. Bij die gelegenheid komen er plaatsen vrij en aanvaarden we nieuwe kinderen.
Wij aanvaarden op bepaalde tijdstippen aanmeldingen voor onze wachtlijst. Om op de hoogte te blijven van deze momenten raden wij u ten zeerste aan zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. U komt dan op onze mailinglijst te staan en ontvangt met voorrang uitnodiging tot inschrijving.

Voor het seizoen 2018-2019 aanvaarden wij voor onze zwemschool enkel aanmeldingen van het geboortejaar 2015, 2014 of vroeger. Kinderen van geboortejaar 2013 en ouder dienen wel reeds bepaalde zwemvaardigheden verworven te hebben om in te stappen. Deze voorwaarden vindt u onder het tabblad " zwemmers-zwemschool-leerdoelstellingen".

Wanneer we zicht hebben op het aantal vrije plaatsen ( na de definitieve evaluaties) worden de uitnodigingen tot start verstuurd. Uw kind kan enkel starten wanneer u een uitnodiging tot start heeft gekregen en u bevestigd heeft.

Hieronder kan u zich inschrijven voor de Mailinglijst/Nieuwsbrief

Inschrijving Mailinglijst/Nieuwsbrief